Profiel

Cultuur & Maatschappij

Met het profiel Cultuur & Maatschappij op VWO-niveau kun je ook aan de slag in de zorg. We hebben een lijst van bachelor studies aan de universiteiten in Nederland opgesteld waar je met dit profiel toegang toe hebt. Aan bod komt wat de studie inhoudt en de ingangseisen, duur en over de studie.

Lees verder over wat je kunt studeren met het profiel Cultuur & Maatschappij op VWO-niveau door op de knop hieronder te klikken.

Naar overzicht studies
Profiel

Economie & Maatschappij

Met het profiel Economie & Maatschappij op VWO-niveau kun je ook aan de slag in de zorg. We hebben een lijst van bachelor studies aan de universiteiten in Nederland opgesteld waar je met dit profiel toegang toe hebt. Aan bod komt wat de studie inhoudt en de ingangseisen, duur en over de studie.

Lees verder over wat je kunt studeren met het profiel Economie & Maatschappij op VWO-niveau door op de knop hieronder te klikken.

Naar overzicht studies
Profiel

Natuur & Gezondheid

Met het profiel Natuur & Gezondheid op VWO-niveau kun je ook aan de slag in de zorg. We hebben een lijst van bachelor studies aan de universiteiten in Nederland opgesteld waar je met dit profiel toegang toe hebt. Aan bod komt wat de studie inhoudt en de ingangseisen, duur en over de studie.

Lees verder over wat je kunt studeren met het profiel Natuur & Gezondheid op VWO-niveau door op de knop hieronder te klikken.

Naar overzicht studies
Profiel

Natuur & Techniek

Met het profiel Natuur & Techniek op VWO-niveau kun je ook aan de slag in de zorg. We hebben een lijst van bachelor studies aan de universiteiten in Nederland opgesteld waar je met dit profiel toegang toe hebt. Aan bod komt wat de studie inhoudt en de ingangseisen, duur en over de studie.

Lees verder over wat je kunt studeren met het profiel Natuur & Techniek op VWO-niveau door op de knop hieronder te klikken.

Naar overzicht studies