WO

In de zorg is er veel mogelijk! Je kunt van alles studeren en worden. Hieronder de studies op Wo-niveau ingedeeld naar de studieprofielen op het VWO: Cultuur & Maatschappij, Economie & Maatschappij, Natuur & Gezondheid en Natuur & Techniek.

Cultuur
&
Maatschappij

Met het profiel Cultuur & Maatschappij op VWO-niveau kun je ook aan de slag in de zorg. We hebben een lijst van bachelor studies aan de universiteiten in Nederland opgesteld waar je met dit profiel toegang toe hebt. Aan bod komt wat de studie inhoudt en de  ingangseisen, duur en over de studie.

Lees verder over wat je kunt studeren met het profiel Cultuur & Maatschappij op VWO-niveau door op de knop hieronder te klikken.

 

Ervaringsdeskundigen profiel Cultuur & Maatschappij

Economie
&
Maatschappij

Met het profiel Economie & Maatschappij op VWO-niveau kun je ook aan de slag in de zorg. We hebben een lijst van bachelor studies aan de universiteiten in Nederland opgesteld waar je met dit profiel toegang toe hebt. Aan bod komt wat de studie inhoudt en de  ingangseisen, duur en over de studie.

Lees verder over wat je kunt studeren met het profiel Economie & Maatschappij op VWO-niveau door op de knop hieronder te klikken.

 

Ervaringsdeskundigen profiel Economie & Maatschappij

Natuur
&
Gezondheid

Met het profiel Natuur & Gezondheid op VWO-niveau kun je ook aan de slag in de zorg. We hebben een lijst van bachelor studies aan de universiteiten in Nederland opgesteld waar je met dit profiel toegang toe hebt. Aan bod komt wat de studie inhoudt en de  ingangseisen, duur en over de studie.

Lees verder over wat je kunt studeren met het profiel Natuur & Gezondheid op VWO-niveau door op de knop hieronder te klikken.

 

Ervaringsdeskundigen profiel Natuur & Gezondheid

Natuur
&
Techniek

Met het profiel Natuur & Techniek op VWO-niveau kun je ook aan de slag in de zorg. We hebben een lijst van bachelor studies aan de universiteiten in Nederland opgesteld waar je met dit profiel toegang toe hebt. Aan bod komt wat de studie inhoudt en de  ingangseisen, duur en over de studie.

Lees verder over wat je kunt studeren met het profiel Natuur & Techniek op VWO-niveau door op de knop hieronder te klikken.

 
Belangrijk bij het kiezen van een studie