ZITA JESUS-LEITO, MINISTER VAN GEZONDHEID, MILIEU EN NATUUR VAN CURAÇAO

Minister Zita Jesus-Leito

Zita Jesus-Leito is sinds de zomer van 2020 minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) van Curaçao. Ze pleit ervoor dat in Nederland opgeleide professionals terugkeren naar de eilanden. WeConnect zocht haar op en vroeg haar ook naar het belang van deze website United Care Caribbean. Een praktische tool vindt ze, die ingezet moet worden juist in de lagere klassen van het middelbaar onderwijs: “Om de leerlingen richting te geven en ze te laten zien wat er allemaal mogelijk is.”

WE WILLEN GRAAG DAT ONZE GOED OPGELEIDE PROFESSIONALS 
TERUG KOMEN

Minister Zita Jesus-Leito is te volgen op:

Minister

Zita vertelt

Sharing is Caring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email