Over

Management in de zorg

Tijdens de studie Management in de Zorg leer je leiding geven aan projecten of afdelingen en leer je bij te dragen aan het strategisch beleid van een zorginstelling. Wat zeker aan bod komt tijdens de studie is marktgericht werken en individualisering van de cliënt.

Studieduur

De studie duurt 4 jaar.

Management in de Zorg
Management in de Zorg

Ingangseisen

Alle 4 de HAVO-profielen geven toegang tot deze studie. Ook met een MBO 4 diploma heb je toegang tot deze studie.

Studiestad

Deze studie kun je volgen in Groningen aan de Hanze Hogeschool Groningen,  in Breda aan Avans Hogeschool, in Nijmegen aan de HAN University of Applied Sciences en in Amersfoort aan de Hogeschool Utrecht.

Management in de Zorg

Beroepen die je kunt beoefenen na deze studie

Blogs van zorgprofesionals met de studie Management in de zorg